Status efter 1 år

Når man kaster sig ud på en rejse, hvor endestationen er uklar, og vejen ikke er nærmere beskrevet, så kan selv Google ikke hjælpe med at regne på den estimerede rejsetid.

Da jeg startede op med min research, var der ikke tale om, at det skulle ende med en bog. Det var nok nærmere et par blog-indlæg, der var på tegnebrættet. Men i løbet af det seneste års tid, hvor jeg har researchet og interviewet folk på kryds og tværs om Nintendo i Danmark, står det nu klart, at jeg opererer med ca. 100 bidragsydere, der på den ene eller anden måde bidrager med materiale til bogen. Der er med andre ord mange bolde i luften og de skal alle gribes én efter én.

Er det endestationen eller vejen dertil, der er det interessante i denne sammenhæng – og hvornår har jeg researchet nok? For hvert skridt jeg tager mod målet, får jeg lyst til at tage endnu et skridt. Ikke ned ad samme vej, men til siden i en ny retning og det gør vejen til målet uforudsigelig. Og det tager tid. Lang tid!

Jeg håber I har tid til at vente?

Historien skal skrives, før det er for sent
I august 2020 besøgte jeg første gang folkeskolelærer, sanger og skuespiller Jørn Rosenville – også kendt som den danske udgave af karakteren ’Luigi’, som man kunne opleve sammen med ’Mario’ på TV2 og rundt omkring i landet i midten af 90’erne.

Jørn Rosenville sov desværre stille ind d. 29. maj 2021, men han nåede at give mig hele historien om ’Mario og Luigi’. Jeg er yderst taknemlig for, at Jørn valgte at åbne op og med stort engagement fortælle om en lille epoke i sit liv. Jeg skal gøre mit til, at Jørns historie kommer til at stå for eftertiden.

Æret være Jørns minde.

// Mike

Jørn Rosenville aka Luigi